Humanitarna fondacija

Vizija Humanitarne fondacije „CEROB“ je društvo u kome studenti i mladi iz cele Srbije preuzimaju odgovornost i shvataju moć zajedništva u rešavanju ličnih i društvenih problema.

Misija Humanitarne fondacije „CEROB“ je buđenje duha zajedništva, jačanje aktivizma mladih, rodoljublja, obezbeđivanje kvalitetnijeg života ranjivih grupa, pogotovo mladih i njihovo integrisanje u lokalnu zajednicu. Takođe, svesni problema koji u ovom društvu postoje i pogađaju mlade, nastojaćemo da prikupljanjem materijalne i novčane pomoći pružimo podršku ugroženim grupama, pogotovo u oblasti zdravstvene zaštite. Ovo planiramo da sprovedemo upravo putem prikupljenih donacija (specijalizovana medicinska oprema, novčana pomoć…), koje ćemo prema unapred određenim kriterijumima donirati brojnim zdravstvenim i obrazovnim institucijama, čime ćemo u narednom periodu težiti da ovu praksu institucionalizujemo.

Upravo u skladu sa svim gorenavedenim, dugoročan cilj naše organizacije je da ugrožene mlade i decu aktivno uključimo u programe zdravstvene zaštite, uočavajući realne probleme u našem društvu. Na dug rok gledano, sve ovo je ostvarivo ukoliko uspemo da zajedničkim snagama rešavanje svih ovih problema sprovedemo na održiv način, u čemu nam možete pomoći i vi!