САМИТ МЛАДИХ ЛИДЕРА 2020.

Центар за едукацију и развој омладине Београда уз подршку Министарства просвете, науке и технолошког развоја и Министарства омладине и спорта организовао је САМИТ МЛАДИХ ЛИДЕРА 2020. на Старој Планини.

Самит су свечано отворили Министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић, државни секретар Министарства омладине и спорта Дарко Станић и председник ЦЕРОБ-а Стефан Милић

На самиту су одржана два панела и то:

Први панел на тему перспективе развоја образовања у Републици Србији са посебним освртом на дуално образовање говорили су Министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић, професор емеритус др Слободан Ћамиловић, директор Службе за управљање кадровима у Влади Републике Србије проф.др Данило Рончевић, в.д. директора Развојне агенције Србије Радош Газдић, саветник министра за високо образовање проф. др Татјана Цветковски и доц. др Срећко Бачевац.

Тема другог панела је била унапређење студентског стандарда у Установама студентског стандарда о којој су говорили директор Установе Студентског центра “Београда” Горан Минић, помоћник директора Установе Студентско одмаралиште “Београд” Дејан Јоковић и председник радне групе за израду Закона о студентском организовању Милан Савић.

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *